Numele LORELAI, ziua numelui LORELAI, 2019 18 februarie 2019

Încep direct cu un mic secret pe care îl țin bine ascuns de ceva vreme: am vrut să schimb numele LORELAI. Mi-am dorit asta , am planificat-o în amănunt, și urma să se întâmple de la 1 ianuarie anul acesta. Însă după cum vedeți, nu am făcut-o. Și nu regret. Și vă datorez asta, pentru că voi cei cărora vă pasă m-ați convins să nu o fac.

numele LORELAI

V-am întrebat, ați răspuns, m-ați emoționat incredibil, iar astăzi am ales să vă arăt tuturor mesajele și răspunsurile primite la întrebarea dacă să schimb sau nu numele LORELAI.

Întotdeauna mi-a plăcut cum sună. LORELAI e una. Nu trebuie schimbat. , Adelina G.

Eu cred că exprimă frumusețe, delicatețe, eleganță, exact ca accesoriile pe care le realizezi :) , Ema L.

No way! LORELAI sună a poveste de iubire. Iar tu completezi momentul mărturisirii ei. E perfect. , Elsa

Eu am căutat contul după numele acesta acum ceva timp, și mi-a venit în minte un personaj de poveste. Și apoi am văzut creațiile… și chiar așa a fost, LORELAI de poveste. , Ionela

Mi se pare că se potrivește perfect. Exprimă feminitate, gingășie, pasiune, unicitate. , Denisa I.

Nuu, LORELAI inspiră ceva fin, suav, unic, francez, nobil ♥ , Miriam P.

Îmi place mult numele! , Diana I.

LORELAI este minunat ♥ , Mihaela D.J.

Nuu, mi-aș numi fetița Lorelai dacă nu i-ar spune toată lumea Lore. , Meea L.

E perfect numele ♥ , Andra B.

Mereu îmi imaginam că acesta este numele tău. Nu cred că ar trebui să schimbi numele. , Andreea F.

Mie mi se pare că se potrivește perfect… e un nume delicat, ca si accesoriile. , Diana P.

Lorelai se numea o corabie într-un film. Numele mă duce cu gândul la ceva de basm. Se potrivește. , Narcisa P.

Sună a ceva diafan, pur, dintr-o poveste cu zâne. , Sabina B.

Eu sigur ador numele ăsta și ceea ce faci, deci clar nu l-aș schimba! , Tinna H.

Sună bine, nu l-aș schimba. Sună delicat, frumos. Și deja ești un brand. , Stela

Mie mi se pare că numele este perfect, este mai special, rămâne în memorie ușor. , Simona M.

Mie îmi sună foarte boem. , Iulia M.

No way! Iubesc numele! , Ana R.

Mie îmi place! ♥ , Ramona K.

LORELAI reprezintă ceea ce faci tu. Eleganță și rafinament. , Dana T.

Îmi place LORELAI. , Daniela S.

Sună minunat LORELAI ♥ , Quantum Design

De ce am vrut să schimb numele LORELAI?

Din naivitate, privind acum în urmă. Totuși motivele de atunci au fost două.

Mai întâi, mă săturasem de exagerat de lungul nume de domeniu (lorelaicreations . ro pe vremea aceea) și de confuziile care se creeau în jurul a cum se numea de fapt ceea ce fac. Mă trezeam că prin reviste sau prin online, se făcea referire la LORELAI cu Lorelai Creations. Nu pot exprima eu acum pe scurt cât de exasperant era asta pentru mine. Ca să mă nțelegeți mai bine, vă dau un exemplu: să te numești Loredana, să ți se spună Dana în familie, iar când cei din afara familiei aud numele de Dana, să te numească Daniela. Pățită și asta! Așadar nu mai doream confuzia cu numele LORELAI, pe care o puteam înțelege până la urmă: așa arăta pe atunci domeniul, lorelai.ro nefiind disponibil.

Al doilea motiv pentru care doream să schimb numele, era că dacă tot nu puteam intra in posesia domeniului actual, unde să apară numai numele LORELAI și atât, să mă fi folosit de ocazia aceasta, de a alege un alt nume, pentru a marca noua direcție în care îmi doream să merg cu munca mea. Vă voi da mai multe detalii despre asta la timpul potrivit.

De ce nu am schimbat numele LORELAI

Nu mă puteam despărți totuși de LORELAI, de acest nume, atât de ușor. Cei din jur mă susțineau în demersul meu, unii pentru că țin la mine și îmi respectă deciziile, alții deoarece considerau că numele LORELAI nu e potrivit. Însă mi-am făcut curaj într-o zi și după un chestionar în Insta Stories, am primit o mulțime de susțineri. Vi le-am scris mai sus. Toate cuvintele din acele mesaje au fost ca o palmă pentru mine, chiar dacă erau de bine. Cintindu-le, am prins curaj să caut soluții pentru a păstra LORELAI.

Și am reușit. Astăzi, la 7 ani de când am ales acest nume, LORELAI deține și lorelai.ro, deci gata cu confuziile, și poate să-și urmeze și drumul pe care vreau să i-l ofer.

Vă datorez asta. Vă mulțumesc! Nu voi șterge niciodată print screen-urile cu răspunsurile voastre, cu toate aceste încurajări de a nu renunța la nume. Aș fi renunțat la o parte din mine, iar munca mea nu ar mai fi fost la fel.

Chiar dacă aniversarea e în 17 februarie, iar articolul vine la o zi după, eu voi sărbători bucuria asta întreaga săptămână. Pe 17 am lansat noua colecție, așa că am ales să îi las gloria care i se cuvenea, și să vă spun astăzi despre cei 7 ani de când îmi numesc munca LORELAI.

E mult, e puțin, nu știu. E cât e. Și va mai fi, pentru că acum aniversăm numele, însă în luna mai, luna mea preferată din an, vom aniversa ziua LORELAI. Așa îmi place mie, să găsesc mereu un motiv de bucurie. Nu există, îl creez ♥

La mulți ani LORELAI, de ziua numelui!

numele LORELAI

« Datul cu parerea in ale nuntilor
lorelai.ro »