lorelai.ro 7 februarie 2019

Am reusit! E lorelai.ro, nu mai exista lorelaicreations.ro.

Știți de cât timp încerc să obțin domeniul acesta? Sunt 7 ani luna aceasta de atunci. Nu a existat lună în ăștia 7 ani în care să nu încerc să obțin domeniul.

Inițial am încercat să negociez cu persoana care îl deținea pe atunci, pe când încă se cumpărau domeniile pe viață. Fără succes, pentru că nici nu îl folosea și nici nu dădea impresia de om rezonabil pentru a-l vinde. S-au schimbat apoi legislații, m-am bucurat ca un copil de ele, pentru că urma ca anumite domenii achiziționate pe viață să aibă o nouă formă de facturare, și anume anuală. Astfel, cei care cumpăraseră domenii pe viață, în cazul în care nu își plăteau anual domeniul, urmau să îl piardă. Iar lorelai.ro urma să expire în noiembrie 2018.

Am așteptat ziua aia cu atâtea emoții, pentru că exista riscul ca proprietarul deja existent al domeniului, să îl dorească în continuare.

A venit și ziua expirării domeniului. Dar tot nu l-am putut lua. Am descoperit pe atunci că dura o lună ștergerea lui de la vechiul proprietar , timp în care fostul proprietar încă avea șansa să îl plătească și să îl păstreze. Dincolo de regret, mi-am zis că încă o lună merită așteptarea. Cum nu eram sigură de informație, zilnic verificam dacă s-a finalizat ștergerea de la vechiul proprietar.

După o lună, în decembrie 2018, am aflat că ștergerea durează de fapt 3 luni de la expirare, că voi afla în luna februarie 2019 dacă îl pot achiziționa sau nu, pentru că în continuare, în toată perioada aceasta, fostul proprietar avea dreptul să îl plătească și să îl păstreze.

Eram atâta de entuziasmată la gândul că va putea fi al meu, și totodată încercam să nu mă bucur prea mult pentru ca șansele erau destul de mari și să nu îl am niciodată.

Săptămâna trecută am avut gripă, mai sunt ceva urme dar e mai bine. Apoi am avut o criză puternică de spate, de care nu am scăpat încă, deci sunt aproape imobilizată. Am reușit să adorm aseară, după mult prea multe nopți nedormite, când din cauza febrei, când din vina durerilor de spate. M-am trezit undeva după miezul nopții, destul de odihnită, și dincolo de dureri am zâmbit și am reușit să mă ridic din pat după laptop. Știam ce zi este: era ziua în care aveam șanse ca lorelai.ro să fie al LORELAI.

Și este. Am reușit.

Iar dacă aș putea să vă adun pe toți cei cărora vă pasă de LORELAI, care mi-ați fost alături de-alungul anilor, într-un singur loc, aș vrea să mă bucur împreună cu voi de reușita asta.

Pentru o casă mai bună a LORELAI, pentru lorelai.ro!

cu drag,

Loredana C.

« Numele LORELAI, ziua numelui LORELAI, 2019
Primul pas pentru nunta la care visezi »