Lansare colectie LORELAI Bridal 2017 January 24, 2017

Stau asezate in fata mea toate cele 60 de modele ale noii colectii de accesorii pentru mirese, toate aceste imagini extraordinare si zambesc. Zambesc pentru ca stiu cata munca am depus pentru realizarea fiecarui accesoriu in parte, cate cautari, schite, testari si bataturi la degete am facut realizand toate accesoriile. Zambesc amintindu-mi cate ore extraordinare am petrecut cu minunata echipa aleasa pentru shooting-ul acestei colectii, cat au muncit fiecare dintre talentatele fete, pentru acest moment, pentru ca in sfarsit vi le pot arata, asa cum le visam din toamna trecuta, si cu mult mult timp inainte.

Rupte din povestile dragi mie, din surasul oamenilor din jur, din curajul si frumusetea oamenilor pe care i-am cunoscut in viata, aceste accesorii sunt si vor ramane o parte din mine.

Colectia este impartita in trei parti: tiare, bentite si piepteni si pini. Fiecare accesoriu contine descrieri si fotografii detaliate, iar pentru intrebari suplimentare, va raspund cu drag la contact@lorelai.ro.

TIARE

         

          

 

BENTITE

          

          

          

          

          

          

PIEPTENI si PINI

          

          

          

          

          

          

          

          

     

          

          

Echipa care m-a ajutat sa pun in valoare accesoriile acestei colectii, a fost una extraordinara! Am stiut de la inceput ca vor fi cei mai buni oameni pentru acest proiect, iar acum, dupa ce am colaborat deja cu ei, stiu sigur ca m-a binecuvantat Dumnezeu cu cele mai bune alegeri in privinta lor. Va voi povesti intr-o alta postare mai multe despre asta, acum vreau numai sa vi-i prezint pe acesti oameni talentati de la care am invatat atat de multe!

Fotograful acestei campanii a fost Madalina Sheldon, un artist minunat, de coafuri au avut grija sa iasa perfecte Anah Rotaru si Tabi Miclea, de machiajul fetelor s-au ocupat talentatele Flavia Silaghi si Ramona Bogdan, rochiile ne-au fost oferite de Oana Lupas si Diana Antohi, si nu in ultimul rand, superbele noastre modele, Fica Balancan, Andra Buicu si Betty Raducan. Locatia aleasa a fost un fost atelier de pictura, restaurat si transformat in apartament, un loc cu totul special din inima Cluj Napoca, acolo unde a avut loc sedinta foto.

Odata cu lansarea acestei colectii, am actualizat mai multe sectiuni ale acestui site si magazin online, din dorinta de a fi cat mai de ajutor si mai aproape de voi, cei care urmariti LORELAI sau alegeti accesoriile LORELAI. In acest sens, am modificat sectiunea Termeni si Conditii, intr-o forma prietenoasa si cu un continut valoros, pe care va invit sa il cititi aici.

Sunt curioasa, care sunt accesoriile voastre preferate din noua colectie?

cu drag,

Loredana C.

LORELAI

be yourself, be unique

« Zaharul, sarea si piperul