Coronite, diademe, tiare mirese / propunerile LORELAI mai 28, 2018

Accesorii de inspiratie regala, aceste coronite, diademe, tiare mirese, cum ne e mai usor sa le numim, isi au originile in vremuri demult apuse.

Povestea tiarei incepe odata cu primele capete incoronate ale lumii, cand erau purtate atat de barbati cat si de femei pentru a le sublinia statutul.  Se spune ca astazi regina Elisabeta a II-a detine cea mai mare si mai valoroasa colectie de tiare din lume.

Cu trecerea timpului, acest accesoriu s-a bucurat de o raspandire mai larga, ajungand ca astazi sa fie purtat de catre femei, in ocaziile speciale. La aceste ocazii speciale m-am gandit cand am realizat aceste modele, 6 la numar (momentan), de coronite, diademe, tiare mirese.

Mai multe detalii despre fiecare poti afla cu un click pe denumirea accesoriului sau pe imagine. De la diferite variante de a le purta si pana la compozitia lor, vei gasi informatii in pagina dedicata fiecarei tiare in parte.

CARINA 

I AM THE QUEEN CROWN

LALIA

LORETTE

PRINCESS IN THE CASTLE CROWN

SECRET WISHES CROWN

Fiecare dintre aceste coronite, diademe, tiare mirese este personalizabila, se poate realiza si in alte variante cromatice si cu mici modificari in design. Pentru persoanele care au probleme cu purtarea acestui tip de accesoriu, si care au in general dureri ale capului cand poarta coronite, se pot realiza pe un alt tip de baza. Diferenta o face flexibilitatea acestei baze personalizate, care pentru o sustinere buna va avea nevoie de piepteni si/sau panglici la capete, usor de ascuns in par.

Sper sa te inspire mica mea colectie de coronite, diademe, tiare mirese, fie ca iti doresti sa porti una in ziua nuntii, intr-o ocazie speciala sau pentru o sedinta foto. Pentru si mai multa inspiratie, te invit sa urmaresti LORELAI pe Instagram ♥

cu drag,

Loredana C.

LORELAI

« Primul pas pentru nunta la care visezi
3 lectii de marketing »