Angajam! Hai in echipa LORELAI. Manager Studio octombrie 14, 2019

Cautam persoana potrivita pentru postul de Manager Studio.

Daca stii deja despre LORELAI, stii si ca pana acum am facut totul singura: de la productie la ambalat coletele, de la consiliere la design, iar lista e lunga. Cum LORELAI creste, e natural sa gasesc o persoana mai buna ca mine impreuna cu care sa ducem lucrurile la urmatorul nivel.

Daca nu ai auzit despre LORELAI pana acum, ma bucur sa iti spun ca suntem un atelier de creatie si design, localizat in Bucuresti, specializat in accesorii destinate mireselor, si nu numai.

Ce cautam: o persoana cu o atitudine pozitiva, sociabila, deschisa la nou si la a invata constant. Sa fie organizata, atenta la detalii si harnica. Calitati ca a fi descurcareata si perseverenta sunt obligatorii. Sa fie dispusa sa lucreze atat singura cat si in echipa atunci cand e nevoie. Experienta in situatii care necesita calitatile enumerate este cu siguranta de ajutor. Obligatoriu sa aiba abilitati si experienta de lucru manual/crafting.

Cateva reponsabilitati dintre cele pe care le vei avea in LORELAI: vei fi implicata in procesul de productie al produselor, undeva la mai putin de jumatate din timpul de lucru. Te vei ocupa de expedierea si receptionarea coletelor, de email-uri si mesaje, de stocurile din showroom si magazinul online. Vei fi implicata in procesul de creatie al produselor si vei gestiona programarile in showroom.

Programul de lucru va fi unul flexibil, in sensul ca in functie de proiectele la care lucram, 2-3 zile pe saptamana vei lucra in locatia LORELAI, iar in celelalte vei putea lucra in una aleasa de tine (acasa, in atelier, etc.)

Daca ce ai citit pana acum te entuziasmeaza si te potrivesti perfect cu descrierea data, trimite-mi CV-ul tau la contact@lorelai.ro impreuna cu cateva randuri cu motivele pentru care crezi tu ca te potrivesti acestui post.

Vrem sa ocupam acest post pana la finalul lunii Noiembrie.

Romania, trezeste-te! »